Παναθηναϊκός μεταγραφές: Για αυτό έκανε το κόλπο-γκρόσο με Λημνιό!

EUROKINISSI

Η εποχή Φατίχ Τερίμ συνδυάστηκε με την πρώτη κίνηση. Αυτή της απόκτησης του Δημήτρη Λημνιού. Γιατί άραγε έντυσε στα πράσινα τον 25χρονο εξτρέμ; Η απάντηση εδώ.

Ο Παναθηναϊκός είχε ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη προτού αποχωρήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και με τον ερχομό του Φατίχ Τερίμ οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και επίσημα. Ο Δημήτρης Λημνιός θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα ώστε να δώσει λύσεις στο κομμάτι της επίθεσης και να λύσει τα χέρια στον Τούρκο κόουτς. Πρώτα από όλα ήταν μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα πως η ομάδα θέλει να τονώσει και άλλο το ελληνικό της… αίμα. Να έχει περισσότερους γηγενείς παίκτες όπως είναι ο Ιωαννίδης και ο Βαγιαννίδης. Κάτι που πάντα βοηθάει τις ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους.

Επίσης, ο 25χρονος κεντρικός επιθετικός ξέρει καλά τι σημαίνει να κάνεις πρωταθλητισμό. Μην ξεχνάμε πως ήταν ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην φαρέτρα του ΠΑΟΚ όταν κατέκτησε και το νταμπλ και μάλιστα είχε «ψηθεί» αρκετά και είχε ανταποκριθεί στην πίεση που υπήρχε. Ο Δημήτρης Λημνιός ο οποίος θα φοράει για τα επόμενα 3,5 χρόνια τα πράσινα έχει αγωνιστεί σε Κολωνία και Τβέντε, αλλά είτε για λόγους τραυματισμού (είχε υποστεί ρήξη χιαστού) είτε γιατί δεν είχε τον απαραίτητο χώρο από τους προπονητές στις ομάδες του εξωτερικού, δεν πήρε την ευκαιρία που του άξιζε.

Κατά συνέπεια το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων» και βασικό στέλεχος της Εθνικής έχει το κίνητρο για να κάνει μια δυναμική επανεκκίνηση στην καριέρα του και σε μια ομάδα που ποντάρει πολλά πάνω στους Ελληνες παίκτες και έχει αναδείξει και στο πρόσφατο παρελθόν αρκετούς μέσα και από τα… σπλάχνα της. Ως εκ τούτου η μεταγραφή του 25χρονου ποδοσφαιριστή (είναι και σε σούπερ ποδοσφαιρική ηλικία) είναι μια win-win κατάσταση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News