Ολυμπιακός Καμαρά: Ξανά στο κόλπο της απόκτησής του η Λιόν

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, η Λιόν εξετάζει ξανά την περίπτωση να αποκτήσει τον Μαντί Καμαρά το προσεχές καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Η ίδια «πηγή» βάζει κι άλλες γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες στο κόλπο της απόκτησής του.

Η Λιόν δεν έχει ξεχάσει τον Μαντί Καμαρά και, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του FootMercato, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Η επτά φορές πρωταθλήτρια Γαλλίας είχε κάνει κίνηση για τον 26χρονο μέσο στο τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, προσφέροντας 8 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» απέρριψαν τότε την πρόταση, όμως το συμβόλαιό τους με τον Καμαρά λήγει τον προσεχή Ιούνιο. Έτσι, ο παίκτης μπορεί ήδη να διαπραγματευτεί μόνος του τη μετακίνησή του σε άλλον σύλλογο το καλοκαίρι, κάτι που προφανώς γνωρίζουν καλά οι ιθύνοντες της Λιόν.

Το δημοσίευμα του FootMercato αναφέρει ότι «ο 26χρονος μέσος από τη Γουινέα, στυλοβάτης του Ολυμπιακού, διατίθεται σε χαμηλή τιμή», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να τον παραχωρήσουν από τώρα.

Το FootMercato επισημαίνει ακόμα τις αρετές του Καμαρά στο χορτάρι. «Μπορεί να μοιράσει το παιχνίδι, είναι ικανός στις κεφαλιές, έχει καλές εκτελέσεις στις στατικές φάσεις και άλλα προσόντα που είναι απαραίτητα για τη θέση του τελευταίου παίκτη πριν από την άμυνα».

Πάντως, οι Γάλλοι τονίζουν ότι η Λιόν θα έχει σκληρό ανταγωνισμό για την απόκτηση του Καμαρά, αφού τα μάτια τους έχουν στρέψει πάνω του και η Μαρσέιγ, η Σεβίλλη, η Βόλφσμπουργκ, η Βέρντερ Βρέμης καθώς και άλλη μία γαλλική ομάδα που δεν κατονομάζεται.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News