Τζουντ Μπέλινγκχαμ: Αυτό είναι το «ιλιγγιώδες» ποσό που τον έχει στην κορυφή του κόσμου!

Ο Αγγλος σταρ της Ρεάλ έχει κάνει φέτος τα πάντα… όλα με τους Μαδριλένους και δικαίως είναι ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής στον πλανήτη. Ποιο είναι το «αστρονομικό» νούμερο και ποια είναι η μεγάλη… έκπληξη.

Το περασμένο καλοκαίρι η Ρεάλ έπιασε… λαβράκι με την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ ο οποίος άφησε την Ντόρτμουντ για να γίνει «βασιλιάς» στην Μαδρίτη μετά και την αποχώρηση του Μπενζεμά. Ο Αγγλος μέσος είναι ο πρώτος σκόρερ των Μαδριλένων την φετινή σεζόν και έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σημειώσει ήδη 17 γκολ. Ετσι το το CIES (Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών) του έδωσε τον τίτλο – δικαίως – του πιο ακριβού ποδοσφαιριστή στον κόσμο καθώς τον κοστολόγησε με το ποσό των 268 εκατομμυρίων ευρώ. Στην 2η θέση βρίσκεται ο τρομερός Ερλινγκ Χάαλαντ της Σίτι που έχει κοστολογηθεί με 251 εκατομμύρια ευρώ ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο συμπαίκτης του Μπέλιγχαμ στην Ρεάλ, Βινίσιους με 250 εκατομμύρια ευρώ.

Στην πρώτη δεκάδα υπάρχει και μια ηχηρή απουσία, αλλά υπήρχε λόγος. Αυτή του Κιλιάν Μπαπέ. Όχι επειδή ο Γάλλος σέντερ φορ δεν έχει υψηλή χρηματιστηριακή αξία, αλλά επειδή διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με την Παρί και σύντομα θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα που επιθυμεί (αν θα είναι η Ρεάλ ή κάποιος άλλος σύλλογος, θα φανεί).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News