ΑΕΚ μεταγραφές: Εχει πάρει… φωτιά και πήρε και Δημήτρη Αγραβάνη!

Η «Ενωση» και ο έμπειρος Ελληνας πάουερ φόργουορντ έδωσαν τα χέρια μέχρι το τέλος της σεζόν και ο Ζοάν Πλάθα θα έχει μια έξτρα λύση στο «4» και θα καλύψει και το «κενό» του Κουζμίνσκας.

Η ΑΕΚ έχει πάρει φόρα στο μεταγραφικό παζάρι και δεν έχει σταματήσει. Ο Ζοάν Πλάθα έχει τρεις λόγους για να χαμογελάσει, αλλά πλέον θα έχει τέσσερις στον αριθμό. Αυτό διότι η ΑΕΚ έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Αγραβάνη. Ο 29χρονος Ελληνας πάουερ φόργουορντ ο οποίος είχε αγωνιστεί πέρυσι στον Παναθηναϊκό, φόρεσε την φανέλα της ισπανικής Μπρεογκάν, αλλά αποχώρησε μετά το πρώτο ματς μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό (θλάση τρίτου βαθμού και αποκόλληση δεξιού προσαγωγού). Πλέον ο «Αγρα» είναι καλύτερα και νιώθει έτοιμος για να μπορέσει να επιστρέψει στην δράση και να κάνει την δική του επανεκκίνηση.

Η «Ενωση» τον είχε «τσεκάρει» ώστε να προσθέσει και άλλο ελληνικό… αίμα στο ρόστερ της και ειδικά από τη στιγμή που ο Κουζμίνσκας τέθηκε εκτός για μερικούς μήνες. Ετσι το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές και ο Δημήτρης Αγραβάνης να φορέσει και επίσημα τα κιτρινόμαυρα. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ πρόσθεσε άλλους τρεις παίκτες. Τον Αμερικανό γκαρντ Μπράντον Νάιτ, τον Αμερικανό φόργουορντ Ρίκι Λίντο και τον συμπατριώτη τους, σέντερ Τζόρνταν Μόργκαν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News