ΑΕΚ Αραούχο: Στη διάθεση του Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Σέρχιο Αραούχο προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και πλέον είναι στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Με τον Σέρχιο Αραούχο στην αποστολή της η ΑΕΚ θα επισκεφτεί την Κυριακή το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος επιθετικός προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και πλέον τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για την σημαντική αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής.

Πλέον ο Αραούχο ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημά του στο γόνατο, αυτό που τον οδήγησε άλλωστε και στο χειρουργείο και είναι πανέτοιμος για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθεια να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Αραούχο έλειψε από την ΑΕΚ τον τελευταίο 1,5 μήνα και οπωσδήποτε και ο ίδιος θέλει να δείξει καλά πράγματα, καθώς βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τους κιτρινόμαυρους και δεν έχει δεχτεί ακόμα κάποια πρόταση για την ανανέωσή του. Από την πλευρά της ομάδας, περιμένουν να δουν πως θα πάει η κατάσταση της υγείας του από δω και πέρα, πριν πάρουν την απόφαση για το μέλλον του παίκτη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News