ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Αλλη μια ασπρόμαυρη τεσσάρα

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με τον Μπάμπα στο πρώτο μέρος και με τρία γκολ στο πρώτο 20λεπτο του δεύτερου μέρους επέστρεψε στις νίκες.

Επιστροφή στις νίκες με ευρύ σκορ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα με 4-0 και συνέχισε με εμφατικό τρόπο τη φετινή πορεία πρωταθλητισμού, δείχνοντας παράλληλα πως έχει αφήσει οριστικά πίσω του την ήττα στο «Κλ.Βικελίδης». Σκόρερ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου χρίστηκαν οι Μπάμπα, Μεϊτέ, Τζίμας ενώ ο Ριένστρα πέτυχε αυτογκόλ για το τελικό 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και με τον Λέο έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο λεπτό, όταν ο επιθετικός του ΠΑΣ πέρασε τον Κουλιεράκη, μπήκε στην περιοχή αλλά η τελική πάσα του για τον Κόντε ήταν λίγο πιο δυνατή απ’ ό,τι έπρεπε.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Κόντε έκανε την κάθετη ξανά για τον Λέο αλλά ο Γάλλος δεν έκανε σωστό κοντρόλ για να βγει σε θέση τετ α τετ. Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια πήρε την μπάλα στα πόδια του και δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει τη νίκη.

Στο 29’ η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου άνοιξε το σκορ με τον Ραχμάν Μπάμπα, ο οποίος μετά την απόκρουση του Κλέιμαν σε σουτ του Ντεσπόντοφ, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι έχασαν κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Λέο να σουτάρει άουτ από θέση τετ α τετ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» γρήγορα το ματς με τα γκολ των Μεϊτέ και Τζίμα. Αρχικά στο 49’ ο Γάλλος με ψιλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα ασπρόμαυρα ενώ στο 53’ ο Τζίμας με μία σεντερφορίσια κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0 και ουσιαστικά «κλείδωσε» το τρίποντο για τον ΠΑΟΚ. Στο 66’ οι γηπεδούχοι πέτυχα

ν τέταρτο γκολ με τη σέντρα του Σάστρε, η οποία κόντραρε στον Ριένστρα και κατέληξε στα δίχτυα.
Με την είσοδο του Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ προσέφερε και θέαμα, είχε δοκάρι με τον Μπράντον και δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με σκορ 4-0.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (80 Λύρατζης), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73’ Μ.Αντόνιο), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (68’ Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μουργκ (68’ Κωνσταντέλιας), Τζίμας (68’ Μπράντον).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια (88’ Πανάγου), Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος (72’ Έφορντ), Τζίνο, Μπακαδήμας (72’ Λιάσος), Ριένστρα, Λεό (62’ Ροσέρο), Κόντε (62’ Μπάλαν).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News