Φατίχ Τερίμ: «Εύχομαι να συναντηθούν Ελλάδα και Τουρκία στο Euro»

Ο Φατίχ Τερίμ φάνηκε πεπεισμένος και εξέφρασε την επιθυμία του πως θα βρίσκεται η Ελλάδα στο Euro, όπου εκεί την περιμένει η Τουρκία.

Στην εκδήλωση της Stoiximan στο Ζάππειο Μέγαρο βρέθηκε ο Φατίχ Τερίμ την Πέμπτη (21/3)  επειδή για μία ημέρα θα βρίσκεται το πολύτιμο τρόπαιο του Euro 2024.

Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού ευχήθηκε την πρόκριση της Ελλάδας στο Euro 2024 και όπως είπε και ο ίδιος περιμένει να περάσουμε για να βρεθούμε στον όμιλο με την Τουρκία(μαζί με Πορτογαλία, Τσεχία).

«Είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ, μαζί σας. Είναι αδύνατον να μην χαμογελάσει κανείς βλέποντας ένα τέτοιο τρόπαιο. Ξέρω πολύ καλά ότι η Ελλάδα έχει κατακτήσει αυτό το Κύπελλο. Ήμουν εκεί σχολιαστής. Φυσικά το να παίρνει μία ομάδα το τρόπαιο, είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Σήμερα πηγαίνω κι εγώ σε έναν αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας. Εύχομαι να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο», ανέφερε αρχικά ο Τερίμ.

Τέλος, ο Τερίμ μίλησε για το ενδεχόμενο συνάντησης Ελλάδας και Τουρκίας (αν περάσει η Ελλάδα): «Φυσικά η Ελλάδα θα παίξει στα πλέι οφ. Βλέποντας και τις άλλες ομάδες, είναι η πιο δυνατή ανάμεσα στις άλλες. Θα το θέλαμε κι εύχομαι πραγματικά να είμαστε στον ίδιο όμιλο. Το πιστεύω ότι θα το πετύχουν (σ.σ. να προκριθούν)».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News