Champions League: Το Ισλαμικό κράτος απειλεί με τρομοκρατικές επιθέσεις στους αγώνες!

Το «Al Azaim», ένα απο τα Μέσα που είναι υπεύθυνα για τη διάδοση μηνυμάτων από το Ισλαμικό Κράτος, δημοσιοποίησε μια εικόνα στην οποία… απειλεί τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Champions League, λέγοντας: «Σκοτώστε τους όλους».

Η τρομοκρατική οργάνωση <<ISIS>>εξαπέλυσε επίθεση αυτή την Δευτέρα (08/04) κατά των τεσσάρων γηπέδων που θα φιλοξενήσουν την προημιτελική φάση του Champions League. Το ίδρυμα «Al Azaim», ένα Μέσο που είναι υπεύθυνο για τη διάδοση μηνυμάτων από το Ισλαμικό Κράτος (Daesh, ISIS), δημοσίευσε την εικόνα μιας αφίσας που δείχνει έναν άντρα να κρατάει ένα όπλο στα χέρια του και απο πίσω του να φαίνονται τα γήπεδα των ομάδων αλλά και το μήνυμα που λέει «Σκοτώστε τους όλους».

Η τελευταία επίθεση απο το ισλαμικό κράτος είναι ακόμη πρόσφατη, καθώς έλαβε χώρα στις 22 Μαρτίου στο Δημαρχείο Crocus, μια μεγάλη αίθουσα συναυλιών στη Μόσχα. Αρκετοί ένοπλοι, ντυμένοι με στολές παραλλαγής, εισέβαλαν και πυροβόλησαν με αυτόματα όπλα κατά του κοινού. Η εγκληματική ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα 143 νεκρούς και περίπου 200 τραυματίες.

 

 

 

Εικόνα

 

Η τελευταία απειλή έρχεται αφού στις 30 Μαρτίου, το Μέσο ενημέρωσης «Sarh al-Khilafah», που συνδέεται με το ISIS, δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία καλούσε για επιθέσεις εναντίον ανθρώπων που βρίσκονταν στην «Αλιάντζ Αρίνα», στο Μόναχο, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ της Μπάγερν και Ντόρτμουντ.

Η Κυβερνητική Αντιπροσωπεία της Μαδρίτης ενεργοποίησε δύο πρωτόκολλα ασφαλείας ενόψει της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αυτή την εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Και συγκεκριμένα για τους δύο αγώνες, Ρεάλ ΜαδρίτηςΜάντσεστερ Σίτι και ΑτλέτικοΜπορούσια Ντόρτμουντ, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου από την Επιτροπή Καταπολέμησης της Βίας και θα συμμετέχουν περισσότεροι από 3.000 στρατιώτες.

Σχεδόν 8.000 οπαδοί της Σίτι και της Ντόρτμουντ αναμένεται να φτάσουν στην ισπανική πρωτεύουσα για τις δύο αυτές αναμετρήσεις, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News