Ίντερ: Τρελάθηκαν οι οπαδοί της με το 20ο Scudetto και πανηγύριζαν στην «Piazza Duomo»

Η Inter κέρδισε το 20ο Scudetto της και το πάρτι ήταν πολύ ιδιαίτερο μετά τη νίκη στο «Derby della Madonnina», καθώς οι παίκτες χόρεψαν, τραγούδησαν και απόλαυσαν τα πυροτεχνήματα.

Η Ίντερ χρειαζόταν μια νίκη κόντρα στη Μίλαν  για να εξασφαλίσει τον τίτλο της Serie A  με πέντε αγωνιστικές να απομένουν και το  κατάφεραν με 2-1 χάρη στα γκολ των Φραντσέσκο Ατσέρμπι και Μάρκους Τουράμ.

Με αυτόν τον τρόπο, οι «νερατζούρι» προσπέρασαν τη Μίλαν σε τίτλους, καθώς μέχρι πρότινος είχαν αμφότερες οι ομάδες από 19 πρωταθλήματα και τώρα η Ίντερ έφτασε τα 20! Όπως ήταν λογικό μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «Ροσονέρι», επικράτησαν έντονοι πανηγυρισμοί τόσο από παίκτες όσο κι από τους οπαδούς της ομάδας του Σιμεόνε Ιντζάκι.

Παίκτες όπως ο Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Φεντερίκο Ντιμάρκο σκαρφάλωσαν στις κερκίδες για να πανηγυρίσουν μαζί με τους ultras στο Curva Nord, ενώ ο Τουράμ έβαλε τη φανέλα του σε ένα σημαιάκι του κόρνερ καλύβοντας το σήμα της Μίλαν ενώ έκανε τον γύρο του γηπέδου.

 

Στις κερκίδες βρέθηκε και ο πατέρας του Λιλιάν Τουράμ για να πάρει μέρος στους εορτασμούς. Ευτυχώς δεν βρισκόταν στα αποδυτήρια της Ίντερ και έχασε κάποιες απίστευτες χορευτικές κινήσεις από τους Χακάν Τσαλχάνιγλου, ο Μάρκο Αρναούτοβιτς και ο Νικολό Μπαρέλα.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News