Νότιγχαμ Φόρεστ: Ετοιμάζει μήνυση κατά του Γκάρι Νέβιλ για το σχόλιο περί μαφίας

Οι ιθύνοντες της Νότιγχαμ Φόρεστ προτίθενται να κινηθούν νομικά εις βάρος του πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, για τα σχόλια του εναντίον της ομάδας περί μαφίας.

Ο Γκάρι Νέβιλ υπερέβη τα εσκαμμένα σύμφωνα με τους ανθρώπους της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς σε πρόσφατες δηλώσεις του στο «Sky Sports», έκανε λόγο για «μαφιόζικη συμμορία». Έτσι, οι ιθύνοντες της ομάδας δείχνουν αναγκασμένοι να ακολουθήσουν την νομική οδό.

Αφορμή για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, στάθηκε η πολυσυζητημένη ανακοίνωση της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά της διαιτησίας μετά το παιχνίδι κόντρα στην Εβερτον. Στο στόχαστρο του παλαίμαχου αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μπει και ο, πρώην πλέον, αναλυτής διαιτησίας της ομάδας από το Νότιγχαμ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Σε δηλώσεις του στο «Sky Sports», ο Νέβιλ είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θα έχανε κάθε αξιοπιστία με τους διαιτητές στο παιχνίδι. Θα πρέπει να παραιτηθεί απόψε και να αποστασιοποιηθεί από αυτή τη δήλωση. Είναι σαν δήλωση μαφιόζικης συμμορίας. Θέλω να πω, ειλικρινά, τι κάνουν; Συμπεριφέρονται σαν κακά παιδιά, είναι ντροπιαστικό».

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Mail» λοιπόν, η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News