Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Η στιγμή Γιαννακόπουλου - Ναν την ώρα της υπογραφής

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κρύβει την χαρά του για να επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Κέντρικ Ναν και το πρωί της Τετάρτης (8/5) πέραν από το video της στιγμής της υπογραφής του προέβλεπε τι θα κάνει ο Αμερικανός φέτος, αλλά και για μία πενταετία στην Ευρώπη.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρόκρισης του Παναθηναϊκού στο Final Four της Euroleague, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού επιφύλασσε και ένα γλυκό στο κόσμο των «πρασίνων» με τον Κέντρικ Ναν, που προεκτάθηκε χρονικά μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλοςεπιβεβαίωσε μέσα από την δραστηριότητά του στα ψηφιακά κοινωνικά δίκτυα την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον Αμερικανό και το πρωί της Τετάρτης (8/5) συνέχισε να αναφέρεται στον Ναν, που (μάλλον) έχει γίνει ο αγαπημένος του παίκτης.

Ανήρτησε λοιπόν, μία φωτογραφία από τον Οκτώβρη, τότε που είχε επισκεφθεί ο 28χρονος πρώην NBΑer το γραφείο του μεγαλομετόχου για να υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο και πίσω από αυτήν ένα πιο… φρέσκο video.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε και πάλι τον ενθουσιασμό του γι’ αυτή την εξέλιξη γράφοντας στη λεζάντα: «Βλέπετε αυτό που βλέπω; Γιατί εγώ βλέπω τον MVP της πρωταθλήτριας ομάδας στην Euroleague για τα επόμενα πέντε χρόνια».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News