Κόμο: Δώρο ένα ταξίδι στην Ιμπιζα από τον Φάμπρεγας για την άνοδο στη Serie A!

Η Κόμο επέστρεψε στη Serie A μετά από 21 χρόνια, χάρη στην ισοπαλία με την Κοζέντζα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν της Serie B και ο Σεσκ Φάμπρεγας θα πραγματοποιήσει το πριμ που υποσχέθηκε και είναι ένα ταξίδι στην Ιμπιζα!

Ο Σεσκ Φάμπρεγας συνέβαλε τα μέγιστα στον προβιβασμό της Κόμο στη Serie A και σαν βοηθός προπονητή, αλλά και σαν παράγοντας, καθώς είναι μικρομέτοχος της ιταλικής ομάδας.

Ο Ισπανός γιόρτασε στα αποδυτήρια εξαλλα με σαμπάνιες και στη συνέχεια ανακοίνωσε το πριμ που είχε υποσχεθεί και είναι ένα δώρο στην Ιμπιζα!

«Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια, είχατε πραγματικά μία σεζόν πρωταθλητών. Ξέρω πως σήμερα δεν τελείωσατε με τον τρόπο που θέλατε, με τη νίκη. Αύριο, προπόνηση στις 10:00! Ένα πράγμα θέλω να πω πριν βγούμε έξω με τους οπαδούς μας: Σας ευχαριστώ, αλλά να είστε δυνατοί, γιατί η φετινή χρονιά δεν είναι τίποτα. Είναι μονάχα η προθέρμανση. Επόμενη χρονιά: Περισσότερη αποτελεσματικότητα, περισσότερη δουλειά. Και όπως σας υποσχέθηκα και θέλατε… Θέλει κανείς να πάει στην Ίμπιζα;», είπε και μετά ακολούθησε πανικός!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News