Μπαρτζώκας: «Οι συνεχόμενες ήττες όπλισαν τον Παναθηναϊκό να επενδύσει τεράστια ποσά και να πάει σε άλλες πρακτικές που πήγε όπως όλοι ξέρουμε»

Πώς σχολίασε την εικόνα του Παναθηναϊκού ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στα κανάλια της Novasports, στο περιθώριο του συνεδρίου των προπονητών της EuroLeague στο κλειστό της Γλυφάδας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για την μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι οι συνεχόμενες απογοητεύσεις των «πράσινων» από τις νίκες του Ολυμπιακού έφεραν τη μεγάλη αλλαγή.

«Καταρχάς η δική μας επιτυχία τάισε την πείνα του Παναθηναϊκού. Γιατί μην ξεχνάμε ότι μόλις το περυσινό πρωτάθλημα δεν τελείωσε γιατί κερδίζαμε με 30 πόντους εκεί. Είχαμε κερδίσει 15 φορές 17, 18, 19 και 21, είχαμε τέτοια ρεκόρ. Άρα προφανώς οι συνεχόμενες ήττες και η συνεχόμενη απογοήτευση όπλισαν τον Παναθηναϊκό να γίνει καλύτερος, να επενδύσει τεράστια ποσά και να πάει σε άλλες πρακτικές που πήγε όπως όλοι ξέρουμε. Και που ασχολούνται τα όργανα με αυτό και οι θεσμοί», τόνισε αρχικά ο κόουτς των Πειραιωτών και πρόσθεσε:

«Εννοείται σε επηρεάζει αυτό, γιατί ζούμε σε μια κοινωνία στην Ελλάδα που πάντα θέλουμε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Δεν μας ενδιαφέρει το δικό μας καλό, αλλά το κακό του διπλανού μας. Προσπαθώ να είμαι λίγο αποστασιοποιημένος από αυτά τα πράγματα. Εχω στενοχώρια που μπορεί να είναι παραπάνω για αυτά τα γεγονότα. Στο τέλος επιβιώνουν οι σκληροί. Αυτοί που έχουν πιο γερό στομάχι».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News