ΑΕΚ - Μπέρσχοτ 3-0: Ξεμούδιασμα με «τριάρα»

Αγωνιζόμενη με αρκετούς αναπληρωματικούς, η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τη βελγική Μπέρσχοτ, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη επί ολλανδικού εδάφους.

Το δεύτερο φιλικό ματς έδωσε η ΑΕΚ με αντίπαλο τη βελγική Μπέρσχοτ στο Μπουργκ-Χάαμστεντ της Ολλανδίας.

Η φιλική αναμέτρηση είχε διάρκεια τεσσάρων 30λεπτων και έδωσε την δυνατότητα στον Αλμέιδα να δοκιμάσει σχηματισμούς, αλλά και ενδεκάδες.

Η ΑΕΚ επέλεξε το  4-1-3-1-1 με την ενδεκάδα να είναι η εξής: Στο τέρμα ο Θεοχάρης, στην άμυνα Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί.

Μπροστά τους ο Γαλανόπουλος, στον άξονα και ο Μάνταλος. Δεξιά ο Ελίασον, αριστερά ο Ζίνι και μπροστά ο Φερνάντες κοντά στον Γκαρσία.

Η Ενωση δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και νίκησε τους Βέλγους με 3-0.

Το πρώτο γκολ της ελληνικής ομάδας ήρθε νωρίς, μόλις στο 9ο λεπτό. Ο Χατζισαφί πάτησε περιοχή από αριστερά, γέμισε με το δεξί, με τον Γαλανόπουλο να υποδέχεται την μπάλα και να ανοίγει το σκορ σε ένα σουτ με το αριστερό.

 

 

Μόλις έξι λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματα της. Στο 15ο λεπτό, ο Ρότα σούταρε, με τον Ματίας να βγάζει και την μπάλα να στρώνεται στον Ζίνι, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

 

 

Στο 78ο λεπτό γράφτηκε το τελικό σκορ ανάμεσα στις δυο ομάδες. Με μια αντεπίθεση, ο Μαχαίρας έδωσε στον Θεοδωρίδη, ο δεύτερος… έσπασε την μπάλα στον Γκολφίνο που βρισκόταν αριστερά και αυτός με την σειρά του, πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα, τσίμπησε όσο χρειαζόταν την μπάλα και έκανε το 3-0, με τα τελευταία λεπτά να μην έχουν κάποια μεγάλη ευκαιρία.

 

 

Υπενθυμίζουμε πως η Ενωση έχει παίξει ένα ακόμη παιχνίδι.

Στο πρώτο φιλικό που έδωσε, ηττήθηκε με 6-0 απέναντι στην Άλκμααρ (δεχόμενη τρια γκολ σε κάθε ημίχρονο).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News