Χρυσή Μπάλα - Marca: Νικητής της Χρυσής Μπάλας ο Βινίσιους Ζούνιορ

AMNA/EPA
Ο νικητής του φετινού βραβείου της Χρυσής Μπάλας είναι ο Βραζιλιάνος «σταρ» της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Ζούνιορ, σύμφωνα με την Marca.
Λίγες ώρες έμειναν για την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας (Δευτέρα, 28/10) με τους Βινίσιους Ζούνιορ, Ρόδρι και Τζουντ Μπέλιγχαμ να αποτελούν τους επιλαχόντες της λίστας των υποψηφίων.
Σύμφωνα με την Marca το κορυφαίο αυτό ατομικό βραβείο θα απονεμηθεί στον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος την περσινή σεζόν πήρε από το χέρι τη Ρεάλ Μαδρίτης και την οδήγησε στην κατάκτηση του 15ου Champions League της Βασίλισσας και στη La Liga.
Υπενθυμίζουμε ότι για πρώτη φορά μετά το 2003 κανένας εκ των Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι δεν είναι στην τελική 30αδα.
🚨BREAKING: The Ballon d’Or and Paris are waiting for Vinicius Jr. @marca pic.twitter.com/R8Jnw9dHly
— Madrid Xtra (@MadridXtra) October 28, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι τρεις... τερματοφύλακες της νέας γενιάς αξίζουν ένα «πρότζεκτ Τζολάκης»
- Μεντιλίμπαρ: «Αυτός είναι ο λόγος που θα κάνω αλλαγές κόντρα στην ΑΕΚ»
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Κ19: «Μας κάνετε όλους υπερήφανους»
- Υπεράνω Ολων: Δεν έχετε απλά τσακωθεί με την αλήθεια, αγνοείτε εσκεμμένα την ύπαρξη της!
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Ρέτσο και πότε αναμένεται να επιστρέψει