ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έβαλε, με κεφαλιά, το «μαξιλαράκι ασφαλείας» στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, κάνοντας το 3-1, και αναφέρθηκε τόσο στις στατικές φάσεις όσο και στις ανορθογραφίες της άμυνας του ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αξιοποιώντας μια από τις αρκετές στατικές φάσεις που εκτέλεσε ο ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε τόσο σε αυτές, όσο και στην καθιέρωσή του στο αρχικό σχή,α, στη νέα εποχή Λουτσέσκου: «Δουλεύουμε τις στημένες φάσεις και όταν μας βγαίνει στον αγώνα σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά. Δούλεψα για να μάθω πίσω να παίζω με τέσσερις, βελτιώνομαι όσο μπορώ, θέλω να γίνομαι καλύτερος. Αλλά δεν έχει κάποια σημασία είτε παίζω με τέσσερις, είτε με τρεις».

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ρωτήθηκε και για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν σε μια ακόμα αναμέτρηση, σχολιάζοντας: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε δεχτεί αρκετά γκολ. Θα βελτιωθούμε. Δεν κοιτάμε πρόσωπα. Είμαστε ομάδα. Όλοι μαζί αμυνόμαστε, όλοι μαζί επιτιθόμαστε. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, αντιδράσαμε μετά το γκολ που δεχτήκαμε κόντρα στην ροή του αγώνα. Κρατάμε το καλό μας ξεκίνημα και την αντίδραση. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς με τον Βόλο και να πάρουμε κάτι στο ματς με τον Ολυμπιακό. Στόχος μας σήμερα ήταν η νίκη για να πάμε με καλή ψυχολογία κόντρα στην Κοπεγχάγη. Προέχει αυτό το ματς και μετά κοιτάμε αυτό με τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News