ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Ανάρτηση γεμάτη… υποσχέσεις από τον Πάνο Χατζητσοπάνη!

Ο Παναγιώτης Χατζητσοπάνης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook μία φωτογραφία με το «μπλε οβάλ» της Ford και ο… νους μας πήγε στο «Ακρόπολις»!

Η τελευταία συμμετοχή του σε αγώνα χωμάτινου ράλλυ ήταν το 2010, όταν με συνοδηγό τον Νίκο Πετρόπουλο έλαβε μέρος στο Ράλλυ ΕΛΠΑ, εγκαταλείποντας στην πρώτη ειδική του δεύτερου σκέλους λόγω προβλήματος στην ανάρτηση στο Mitsubishi Lancer EVO 9.

Με ένα «οκτάρι» EVO επέστρεψε το 2017 για το ασφάλτινο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου. Φαίνεται, όμως, ότι ήρθε η ώρα η Παναγιώτης Χατζητσοπάνης να επιστρέψει για τα καλά στη δράση.

ΟΙ φήμες των τελευταίων εβδομάδων ήθελαν τον Πρωταθλητή του 2008 να σκέφτεται σοβαρά τη συμμετοχή του στο Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο επιστρέφει φέτος στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Κι ο ίδιος φρόντισε με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook να ρίξει περισσότερο… λάδι τη φωτιά! Ποζάροντας, λοιπόν, δίπλα στο λογότυπο της Ford, ο Πάνος Χατζητσοπάνης μας έβαλε σε… σκέψεις!

Λέτε οι… φήμες που ακούγονται εδώ και καιρό θέλουν τον Λαμιώτη οδηγό να συμμετέχει στο «Ακρόπολις» με ένα εργοστασιακών προδιαγραφών Ford Fiesta Rally2 να επιβεβαιωθούν;

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News