ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Οι εργοστασιακές ομάδες επιθυμούν να κάνουν δοκιμές στην Ελλάδα

Ως είθισται, πριν από κάθε αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, οι εργοστασιακές ομάδες κάνουν εξαντλητικές δοκιμές, προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ήδη αρκετές εργοστασιακές ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επισκεφθούν τη χώρα μας για δοκιμές ενόψει του Ακρόπολις.

Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν οι δοκιμές θα γίνουν πριν ή μετά από το Ράλλυ Βελγίου, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 15 Αυγούστου στο Ιπρ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ασφάλτινος και θα περιλαμβάνει ειδική διαδρομή ακόμα και μέσα στην περιβόητη πίστα του Σπα, όπου διεξάγεται το βελγικό γκραν πρι της Formula 1.

Είναι πολύ πιθανό οι δοκιμές των ομάδων να γίνουν μετά το Βέλγιο, δηλαδή την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, ήτοι ένα δεκαήμερο πριν από την εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις.
Φυσικά γι’ αυτές τις δοκιμές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι ειδικές διαδρομές του «Ακρόπολις», όμως η χώρα μας διαθέτει πλήθος χωμάτινων ειδικών, οι οποίες έχουν παρεμφερή χαρακτηριστικά με αυτές που θα συμπεριληφθούν στο φετινό πρόγραμμα του αγώνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News