F1: Με high tech, η McLaren χώρεσε τους περισσότερους από 40 χορηγούς της στο μονοθέσιο

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και ένα μικρό, ελαφρύ πάνελ η McLaren δίνει χρόνο και χώρο στους χορηγούς της.
Με τη βοήθεια της της τεχνολογίας, η McLaren, μια από τις ιστορικότερες ομάδες στο πρωτάθλημα της Formula 1, βρήκε τον τρόπο να βάλει όλους τους χορηγούς της, που ξεπερνούν τους 40, πάνω στο μονοθέσιο και να τους δώσει τη δυνατότητα να διαφημιστούν σε όλο τον πλανήτη.
Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί μια τεχνολογία παρόμοια, αλλά πιο εξελιγμένη, με αυτή που βλέπουμε στις led διαφημίσεις των γηπέδων, χάρη σε ένα μικρό πάνελ που ζυγίζει 190 γραμμάρια.
Οι χορηγοί της McLaren εμφανίζονται στην οθόνη για 45 δευτερόλεπτα, μέχρι να έρθει σειρά του επόμενου. Αυτές τις μέρες η McLaren είναι δοκιμάζει την τεχνολογία και στα κράνη των οδηγών.
Όλοι οι καλοί και όσοι… πληρώνουν χωράνε.
McLaren’s F1 team has 40+ sponsors.
So they are introducing kindle technology on the car that allows them to rotate sponsors every 45 seconds throughout the course of a race.
The panel weighs just 190g, and they are testing the same tech on helmets.pic.twitter.com/w1iO1TSbf4
— Joe Pompliano (@JoePompliano) February 23, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κωστούλας - Μουζακίτης: Είναι τόσο καλοί που πια... ενοχλούν
- Ζαφείρης Μεταγραφές: Κουβέντα με ομάδα της Premier League - Ποια είναι και τι ζητάει η Σλάβια Πράγας
- ΝΒΑ: Παίκτης της εβδομάδας πάλι στην Ανατολή ο Αντετοκούνμπο
- Καιρός: Βροχερό το σκηνικό σήμερα - Πάσχα με λιακάδα και υψηλές θερμοκρασίες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα Ντόρτμουντ - Μπαρτσελόνα, Άστον Βίλα - Παρί Σεν Ζερμέν και τα ματς της Euroleague