ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Επανέρχεται η υπερειδική στο ΟΑΚΑ

Το επόμενο Ράλι Ακρόπολις θα έρθει με την υπερειδική του ΟΑΚΑ να παίρνει ξανά σάρκα και οστά, ύστερα από 16 χρόνια.

Η επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις, το περασμένο καλοκαίρι, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στέφθηκε με τεράστια επιτυχία και η Motorsport Greece προχωράει σε μια κίνηση που θα φέρει ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό για το event του 2022.

Όπως έκανε γνωστό, με συνέντευξη Τύπου ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, το Ράλι Ακρόπολις του 2022, το οποίο έχει ήδη ανακοινωθεί και θα διεξαχθεί 8-11 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει με την υπερειδική του ΟΑΚΑ. Ενώ ακόμα ανακοίνωσε πως την 1η Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί συνέδριο όπου θα καταγραφεί το αποτύπωμα του φετινού αγώνα και θα σκιαγραφήσει το μέλλον.

Η πρώτη φορά που έγινε ο αγώνας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ήταν το 2005 και είχε προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στους φιλάθλους, οι οποίοι είχαν γεμίσει το στάδιο, με την διαδρομή να εφαρμόζεται ξανά και την επόμενη χρονιά και πλέον, ύστερα από 16 χρόνια θα επιστρέψει ξανά στη… δράση. Το συγκεκριμένο event θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για, να αξιοποιηθεί το αναβαθμισμένο ΟΑΚΑ, με πολλές εκδηλώσει και δράσεις με βασικό θέμα το αυτοκίνητο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News