38ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Απόλυτοι κυρίαρχοι οι Τσουλόφτας-Ηλία

Νικητές χωρίς να απειληθούν σε κανένα σημείο του αγώνα το Κυπριακό πλήρωμα Αλέξανδρος Τσουλόφτας-Στέλιος Ηλία με Volkswagen Polo R5, το οποίο δεν είχε αντίπαλο

Νικητές χωρίς να απειληθούν σε κανένα σημείο του αγώνα το Κυπριακό πλήρωμα Αλέξανδρος Τσουλόφτας-Στέλιος Ηλία με Volkswagen Polo R5, το οποίο κέρδισε όλες τις ειδικές διαδρομές του 38ου FORD Ντουλάκης Ράλλυ Φθιώτιδος. Παράλληλα ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ράλλυ στο οποίο θα λάβουν μέρος σε όλους τους αγώνες.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, καθώς αντιμετωπίσαμε τις συνθήκες που περιμέναμε. Είναι μια πολύ καλή προετοιμασία ενόψει Ράλλυ Ακρόπολις. Κάναμε σημαντικό βήμα και κατανοήσαμε πως δουλεύει το αμάξι σε αυτές τις υπέροχες ειδικές διαδρομές. Ανυπομονούμε να τρέξουμε ξανά» δήλωσαν οι νικητές.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ακόμη ένα πλήρωμα από την Κύπρο, οι Σίμος Γαλαταριώτης-Αντώνης Ιωάννου, επίσης με Volkswagen Polo R5. Οι τρεις φορές πρωταθλητές Κύπρου, δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των νικητών, σημείωσαν όμως αξιόλογους χρόνους και έδειξαν σταθερότητα στις απαιτητικές συνθήκες του αγώνα.

Το τρίτο σκαλί του βάθρου συμπλήρωσαν οι πάντα μαχητικοί Ιορδάνης Σερδερίδης – Φρεντ Μικλότ με Skoda Fabia R5, οι οποίοι αν και «καθάριζαν» τις ειδικές διαδρομές όλη την ημέρα, κατάφεραν τελικά να χαμογελάσουν με την συνολική επίδοση τους.

Στην τέταρτη θέση οι Γιώργος Κεχαγιάς-Μάριος Τσαούσογλου με Skoda Fabia R5, αντιμετώπισαν δυσκολίες με το στήσιμο του αυτοκινήτου τους και στην τελευταία ειδική διαδρομή του αγώνα ένα κλατάρισμα τα τελευταία τρία χιλιόμετρα του αγώνα τους στέρησε μια θέση στο βάθρο.

Στην πέμπτη θέση βρέθηκαν οι Λάμπρος Αθανασούλας-Νίκος Ζακχαίος με Mitsubishi Lancer EVO IX, οι οποίοι κέρδισαν και την κατηγορία Ν. Στην επανεμφάνιση τους στους αγώνες, μάγεψαν με τις επιδόσεις τους, σημείωσαν κορυφαίους χρόνους και θύμισαν σε όλους, πόσο είχε λείψει από τους Ελληνικούς Αγώνες το συγκεκριμένο πλήρωμα.

«Επιστροφή μετά από πολύ καιρό και ομολογώ, πως η αρχή ήταν δύσκολη. Στην συνέχεια βρήκαμε τον ρυθμό μας και μπορέσαμε να κάνουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε. Δουλέψαμε με το αυτοκίνητο και κάναμε προπόνηση για το Ράλλυ Ακρόπολις που αυτό είναι και το ζητούμενο. Το χαρήκαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα» τόνισε το έμπειρο πλήρωμα.

Επόμενος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος, το Ράλλυ Κορίνθου στις 31 Ιουλίου- 1 Αυγούστου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News