ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΡΟΣΙ: Ξεκινάει στους αγώνες αυτοκινήτων GT

Ο Βαλεντίνο Ρόσι ανακοίνωσε την απόφασή του να τρέξει στους αγώνες αυτοκινήτων GT.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι γνωστοποίησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την απόφασή του να συμμετέχει στους αγώνες αυτοκινήτων GT.

Ο Ιταλός πρώην οδηγός μοτοσικλετών ολοκλήρωσε φέτος την καριέρα του στο Moto GP και αποφάσισε να μείνει στους αγώνες, αλλά να αλλάξει αριθμό τροχών. Έτσι, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο Fanatec GT World Challenge Europe και μάλιστα με την πρωταθλήτρια ομάδα WRT Racing.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρόσι έχει τρέξει και σε άλλους αγώνες ράλι με αυτοκίνητα, όπως το WRC, ενώ έχει κάνει δοκιμές και στην Formula 1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού θρύλου του Moto GP:

«Όλοι ξέρουν ότι ήμουν πάντα παθιασμένος με τους αγώνες αυτοκινήτων, καθώς και πως ανέκαθεν με ενδιέφερε να συνεχίσω στους αγώνες με τέσσερις τροχούς όταν θα τελείωνε η καριέρα μου στις μοτοσικλέτες…Τώρα είμαι ολοκληρωτικά διαθέσιμος να αφιερώσω τον εαυτό μου σε πλήρες πρόγραμμα στους αγώνες αυτοκινήτων σε υψηλό επίπεδο, και με τη σωστή επαγγελματική προσέγγιση. Η ομάδα WRT μου ταιριάζει απόλυτα και αδυνομώ να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια στο GTWCE μαζί της».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News