FORMULA 1: Δεύτερη σερί pole position στο Grand Prix Αυστρίας για Φερστάπεν
Τη δεύτερη συνεχόμενη pole position στο Grand Prix στην Αυστρία κατέκτησε ο Μαξ Φερστάπεν, αποδεικνύοντας πως φέτος έχει βάλει στόχο την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
Ένα ακόμα μεγάλο βήμα προς τον τίτλο έκανε ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός πήρε την τέταρτη pole position τη φετινή σεζόν και δεύτερη συνεχόμενη μάλιστα στην Αυστρία μέσα σε μια εβδομάδα, παίρνοντας το πάνω χέρι για τη νίκη!
Η μεγάλη έκπληξη πάντως των κατατακτήριων δοκιμών, ήταν ο Λάντο Νόρις που κοίταξε στα μάτια τον Ολλανδό και πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση, με τον Σέρχιο Πέρεζ να παίρνει την τρίτη θέση και τις Mercedes των Χάμιλτον-Μπότας, να μένουν στη τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.
Μπορεί ο Φερνάντο Αλόνσο να ξεκίνησε δυναμικά στο Q1 με τον τρίτο καλύτερο χρόνο, όμως θα εκκινήσει 14ος, ενώ και οι Φεράρι των Κάρλος Σάινθ και Σαρλς Λεκλέρ απογοήτευσαν ακόμη μία φορά, αφού δεν κατάφεραν να μπουν στη δεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
