Formula 1: Ο χιουμοριστικός διάλογος Mercedes - Ferrari για τον ιταλικό εθνικό ύμνο
Oι Γερμανοί σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο τον ιταλικό εθνικό ύμνο, με την Mercedes να «σχολιάζει» εύστοχατο 1-2 της Ferrari στο Μπαχρέιν
H Ferrari θύμισε τον παλιό καλό της εαυτό και έκανε το 1-2 με τον Λεκλέρ να κερδίζει το Grand Prix και τον εθνικό ύμνο της Ιταλίας να ακούγεται δυνατά.
Αυτό μάλιστα, σχολιάστηκε εύστοχα από την Mercedes η οποία δεν μπορούσε να μην… παραδεχτει την «ανατριχίλα» που νιώθει κάθε φίλος της Formula 1 όταν ακούει τον εθνικό ύμνο της Ιταλίας. Ένας ύμνος που ξυπνά αναμνήσεις με «άρωμα» Ferrari αλλά και Σουμάχερ.
«Νομίζουμε πως όλοι συμφωνούμε. Ο ιταλικός εθνικός ύμνος τα σπάει» έγραψε η ομάδα της Mercedes, με την Ferrari θα απαντάει πως «Λατρεύουμε να τον ακούμε τις Κυριακές» και την γερμανική ομάδα να λέει με δόση χιούμορ αλλά και… αυτοκριτικής «Εντάξει, αλλά όχι κάθε Κυριακή. Φιλιά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Formula 1: Το αλογάκι έγινε… Πήγασος και 1-2 η Ferrari με Λεκλέρκ και Σάινθ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- Ολυμπιακός: Το παζλ για τους τερματοφύλακες!
- Λιονέλ Μέσι: Ο GOAT του Μουντιάλ - Τα μυθικά στατιστικά του
- ΠΑΟΚ Europa League: Αυτό είναι το ζευγάρι όπου θα βγει ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Στην Αθήνα για τις υπογραφές ο Πάμπλο Μαφέο
