Παναθηναϊκός: Για αυτό έχει μπει φρένο στα μεταγραφικά!

Κάτω από άκρα μυστικότητα, οι «πράσινοι» έκλεισαν τον Πάρις Λι και έδειξαν να είναι… φουριόζοι. Όμως έχει μπει μια άνω τελεία στο μεταγραφικό κομμάτι και υπάρχει λόγος.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει «παγώσει» τις όποιες κινήσεις του διότι προέχει το αγωνιστικό, αλλά και οι εξελίξεις στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι

Με την έλευση του Αργύρη Πεδουλάκη, επήλθε ένα τσουνάμι εξελίξεων στον Παναθηναϊκό και όσον αφορά την επόμενη μέρα, η ομάδα έκλεισε για τα δύο επόμενα χρόνια τον Πάρις Λι. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ είναι η πρώτη κίνηση των «πρασίνων» για τις δύο επόμενες αγωνιστικές σεζόν. Όμως, έκτοτε δεν ακούγεται κανένα όνομα ξένου. Τι συμβαίνει; Όχι, αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν επεξεργάζεται περιπτώσεις. Διότι θέλει να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Όμως η εντολή ήταν ρητή. «Προέχει η εικόνα της ομάδας και φυσικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος». Αυτή η ατάκα αποτελεί το σήμα κατατεθέν των «πρασίνων» μετά την απόκτηση του Πάρις Λι που αποτέλεσε μια μεγάλη ευκαιρία που δεν μπορούσε να χαθεί με τίποτα.

Ο άλλος λόγος και φυσικά αρκετά σημαντικός έχει να κάνει με το ακριβές νούμερο του μπάτζετ για τη νέα σεζόν. Θα είναι το ίδιο με πέρυσι (5εκ.), θα είναι περισσότερο; Η διοίκηση που θα αναλάβει μετά το τέλος της θητείας του Τάκη Τριαντόπουλου (30/6) θα είναι μοντέλο έσοδα-έξοδα; Πόσο θα βοηθήσει το γηπεδικό στο κομμάτι των μεταγραφών; Προφανώς και γίνονται διεργασίες και συζητήσεις, αλλά αν δεν ξεκαθαριστεί το τοπίο της επόμενης μέρας στο διοικητικό-οικονομικό κομμάτι, δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να δώσει τα χέρια με υποψήφιους παίκτες. Το βέβαιο είναι πως όταν ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν, όλα θα μπουν σε μια σειρά με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους «πράσινους» να έχουν κάνει την προεργασία τους, αλλά να αναμένουν τις πολύ σημαντικές εξελίξεις. Προς το παρόν το σύνθημα που υπάρχει στο ΟΑΚΑ είναι ένα. «Βελτίωση της εικόνας και πρωτάθλημα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News