Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Σεισμός» για τον δακρυσμένο Πρίντεζη στα τελευταία του λεπτά στο παρκέ!
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Σεισμός» για τον δακρυσμένο Πρίντεζη στα τελευταία του λεπτά στο παρκέ! | Τελικοί Basket League
Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του τρίτου τελικού το Ειρήνης και Φιλίας και ο Πειραιάς έζησαν το δίλεπτο που… προετοιμάζονταν να ζήσουν από το ξεκίνημα της σεζόν. Ήταν η τελευταία φορά που ο μεγάλος Γιώργος Πρίντεζης πατούσε το παρκέ του γηπέδου που μεγαλούργησε από μικρό παιδί φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έριξε στο παιχνίδι για τελευταία φορά το μεγάλο αρχηγό στη θέση του Σάσα Βεζένκοφ (σε μία συμβολική κίνηση… παράδοσης παραλαβής της σκυτάλης στη θέση «4»), ο Γιώργος Πρίντεζης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και το ΣΕΦ κινδύνευσε με γκρέμισμα από τις ιαχές!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- ΜακΚόλουμ: «Δεν είναι σωστό να μην βρεθεί στο Final Four ο Γιαννακόπουλος, είναι... σαν μπουνιά στο πρόσωπο»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
