Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την επιστροφή

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά το σκούπισμα από τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Basket League.

Μέσω τοποθέτησης του στο Instagram, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ παραδέχεται ότι έγιναν λάθη από όλους αλλά δίνει τόνο αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα.

 

Αναλυτικά η τοποθέτηση Γιαννακόπουλου

«Όσο και να έχεις το δικαίωμα σε μια – δυο αποτυχίες, πόσο δε ως Παντοκράτορας του μπάσκετ, η φετινή εικόνα δεν είναι αποδεκτή! Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι.

Έγιναν πολλές λάθος επιλογές ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους, τον καθένα από την θέση του. Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν. Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ότι συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια. Στο αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε.

Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα… Να είναι όλοι σίγουροι γι΄ αυτό.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News