ΣΚΟΤΙ ΠΙΠΕΝ: Νοικιάζει τη βίλα του ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων
Ο Σκότι Πίπεν αναμένεται να υποδεχτεί κόσμο, νοικιάζοντας τη βίλα του στο Σικάγο για τρία πάρτι κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
Ο Σκότι Πίπεν, διόσκουρος του Μάικλ Τζόρνταν, τόσο στο Σικάγο όσο και στην εθνική των ΗΠΑ, έχει μια πολύ πρωτότυπη ιδέα. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, ο Πίπεν έχει σκοπό να νοικιάσει την πολυτελή βίλα του στο Σικάγο, για τρία βράδια.
Στην τιμή των 78 ευρώ τη νύχτα, μέσω Airbnb, η βίλα θα νοικιαστεί για τρία διαφορετικά πάρτι, στις 2, 4 και 6 Αυγούστου. Οι κρατήσεις θα ξεκινήσουν στις 22 Ιουλίου και όσοι παρευρεθούν θα τύχουν ξεχωριστής αντιμετώπισης.
Ο εξάκις πρωταθλητής του ΝΒΑ, θα υποδεχτεί μέσω βίντεο τους παρευρισκόμενους, μιλώντας τους για τις εμπειρίες του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλιστα, το σπίτι του μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μπασκετικό μουσείο.
«Όταν μπαίνεις μέσα, ταξιδεύεις στην ιστορία του αθλητισμού. Εκεί θα βρείτε ενθύμια από τη συμμετοχή μου στην Ολυμπιάδα, ενώ μπορείτε να πάρετε φεύγοντας αντικείμενα από τη συλλογή της Ολυμπιακής Ομάδας ομάδας των ΗΠΑ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
