Παναθηναϊκός: «Ερχεται Αθήνα ο Ράντονιτς και αποφασίζει!»

Παναθηναϊκός: Ερχεται Αθήνα ο Ράντονιτς και αποφασίζει! Σύμφωνα με την Mozzart, ο Μαυροβούνιος κόουτς θα αφιχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (29/6) στην Ελλάδα για να πάρει την τελική του απόφαση.

Ο 52χρονος Μαυροβούνιος κόουτς – σύμφωνα με την Mozzart – έρχεται την χώρα μας (29/6) για να μιλήσει με τους «πράσινους» και να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ. Ο Μαυροβούνιος κόουτς θα έρθει στην Αθήνα (29/6) μαζί με τον μάνατζέρ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς (ο οποίος θα δώσει το παρών στην συνέντευξη Τύπου του Βασίλη Σπανούλη την Πέμπτη) και θα μιλήσει με τους «πράσινους» για όλα. Μάλιστα οι Σέρβοι αναφέρουν πως το κλίμα είναι θετικό υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο Μαυροβούνιος κόουτς θα μιλήσει με την ομάδα και μετά θα αποφασίσει για το μέλλον του το οποίο θα είναι λογικά στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα δεν αποκλείεται να πέσουν και υπογραφές, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του. Όπως και να έχει αυτό το σίριαλ ολοκληρώνεται και το ντιλ θα είναι θετικό για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε δελεαστεί εξ’ αρχής με την προοπτική του Παναθηναϊκού ενώ ταυτόχρονα έβλεπε πως η κατάσταση δυσκολεύει αρκετά στον Ερυθρό Αστέρα με τις αποχωρήσεις.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News