Νεμάνια Νέντοβιτς: «Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού μου φέρνει αναγούλα...»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και έστειλε το μήνυμά του στους φίλους της ομάδας. Δήλωσε «για πάντα πράσινος», υποσχέθηκε «θα σας δω ξανά σύντομα», και άφησε ξεκάθαρες αιχμές για διοικούντες.

Αναλυτικά έγραψε στο Instagram:

«Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού,

Πήρα λίγο χρόνο για να ηρεμήσουν όλα και ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που ένιωσα εγώ και η οικογένειά μου στα δύο χρόνια που έμεινα στην ομάδα.

Δεν μπορώ να εκφράσω το πόσο ευγνώμων είμαι.

Είμαι λίγο έκπληκτος και απογοητευμένος από την αντίδραση ανθρώπων, με τους οποίους είχα εξαιρετική σχέση σε όλη αυτή τη διαδικασία και όλη αυτή την κατάσταση. Νομίζω πως υπήρχε αρκετός χρόνος για όλους, για να βρεθεί καλύτερη λύση.

Ακούγοντας λέξεις όπως “εκβιασμός” και το όνομα της ομάδας που αγάπησα στην ίδια πρόταση μου φέρνουν αναγούλα. Όμως, όπως και να έχει, δεν θα προσπαθήσω να γυρίσω τα πράγματα προς το μέρος μου, γιατί αυτό μόνο θα “βρώμιζε” τα δύο όμορφα χρόνια που πέρασα και τις φιλίες που έκανα στην Αθήνα.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και θα είσαι πάντα μέλη της οικογένειάς μου. Θα σας δω ξανά σύντομα!

Μια φορά πράσινος, για πάντα πράσινος!».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News