ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ: Συμφώνησε με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο

Ο Προμηθέας Πάτρας θα είναι η νέα επαγγελματική στέγη του Νίκου Ρογκαβόπουλου, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για σύναψη συμφωνίας.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα Πάτρας, καθώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για να συνεργαστούν.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να είναι «σπαστό» εν είδει 1+1 ή 1+1+1, αναλόγως την ακριβή διάρκειά του, η οποία θα είναι είτε διετής είτε τριετής. Στην παρούσα φάση, οι ακριβείς λεπτομέρειες της συμφωνίας εκκρεμούν, αλλά θα διεκπεραιωθούν αμελλητί, για να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις. Από εκεί και πέρα, το συμβόλαιο θα περιλαμβάνει δεδομένα NBA opt out για κάθε σεζόν συνεργασίας, όπως επίσης και EuroLeague opt out.

Ο 20χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε αποτελέσει «μήλον της Έριδος» για Περιστέρι, Προμηθέα και Ιωνικό το προηγούμενο διάστημα, με την ομάδα της Πάτρας να αποσπά το πολυπόθητο «ναι», κατόπιν επικοινωνίας που είχε μαζί του ο τεχνικός της, Λουίς Κασιμίρο, ο οποίος του εγγυήθηκε πως τον υπολογίζει για βασικό ρόλο και πως θα τον βοηθήσει να εξελίξει συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού, προκειμένου να καταφέρει να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν στο επόμενο NBA Draft.

Φυσικά, ο Ρογκαβόπουλος θα είχε την ευκαιρία του και στο φετινό Draft, στο οποίο αρχικά είχε δηλώσει συμμετοχή, ωστόσο, λόγω προσβολής του από τον κορωνοϊό, αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του, με συνέπεια το όνειρό του να πάρει παράταση για τον επόμενο χρόνο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News