ΝΒΑ: Στη φυλακή ο... φυγάς Τορίν Πρινς

AMNA/EPA
Φυγάς θεωρήθηκε ο αστέρας του NBA και των Τίμπεργουλβς Τορίν Πρινς και συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι.
Στη φυλακή, καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης βρέθηκε ο Τορίν Πρινς. Ο άσος του ΝΒΑ και συγκεκριμένα των Τίμπεργουλβς που έχει ενεργό συμβόλαιο συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι, καθώς θεωρήθηκε… φυγάς.
Το ένταλμα εκδόθηκε στο Τέξας, όπου σε έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή του αθλητή. Ο Πρινς που έχει ενεργό συμβόλαιο ύψους 14 εκατ. δολαρίων πέρασε τη νύχτα στη φυλακή.
Ο Πρινς βρέθηκε πέρσι στους Τίμπεργουλβς, στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Ρίκι Ρούμπιο, μέτρησε 7.3 πόντους και 2.5 ριμπάουντ, ενώ φέτος ανανέωσε με την ομάδα της Μινεσότα, με διετές συμβόλαιο, έναντι 14 εκατομμυρίων δολαρίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα στον Χολμς και η... ψυχρασία παραμένει
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Γιατί είναι μία ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη League Phase του Champions League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμα στο Conference League - Οι ώρες και οι έδρες των προημιτελικών και των ημιτελικών
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Αφου το θέλει ο Φορτούνης, πρέπει να επιστρέψει
