Παναθηναϊκός: Αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών του Super Cup!

EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο Αργύρης Πεδουλάκης, αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών των δύο ημιτελικών στο… πεντάλεπτο. Για αυτό τον λόγο το έκανε.

Αποστολή στη Ρόδο: Μαρίνος Πρίντεζης

Σήμερα (1/10), λίγες ώρες πριν την έναρξη των ημιτελικών του Super Cup (Παναθηναϊκός-Κολοσσός, Ολυμπιακός-Προμηθέας), ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί η κλήρωση των διαιτητών. Όμως υπήρξε μία αποχώρηση. Αυτή του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος εκπροσώπησε τους «πράσινους» στην διαδικασία, αποχώρησε στο… πεντάλεπτο μαζί με τον Γιάννη Ζαφειρόπουλο. Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ υποστήριξε πως η κλήρωση θα έπρεπε να είχε γίνει στην Αθήνα. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός έστειλε και σχετική επιστολή στην ΚΕΔ με την οποία ζητάει να μάθει τα κριτήρια της επιλογής των διαιτητών.

Οι «πράσινοι» ζήτησαν και δια ζώσης εξήγηση για τον τρόπο επιλογής των διαιτητών στους τελικούς του Super Cup με την ΚΕΔ να ενημερώνει πως θα καθοριζόταν από την απόδοσή τους στα ημιτελικά. Αυτό λοιπόν οδήγησε στην αιφνίδια αποχώρηση του Παναθηναϊκού προτού γίνει η κλήρωση.

Για την ιστορία, οι Κορομηλάς, Τσαρούχα, Ζαχαρής θα είναι το διαιτητικό τρίο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό (17.00, ΕΡΤ3).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News