Ολυμπιακός: Μια φωτογραφία που δείχνει τη μεγαλύτερη δύναμή του!

EUROKINISSI

Η απονομή του Σούπερ Καπ στον Ολυμπιακό ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το μεγαλείο της οικογένειας που έχουν δημιουργήσει στον Πειραιά!

Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό. Ο 57χρονος τεχνικός επέστρεψε στο ΣΕΦ με σκοπό να επαναφέρει τους ερυθρόλευκους στο δρόμο των επιτυχιών, απολαμβάνοντας της πλήρους στήριξης των προέδρων του Ολυμπιακού, κυρίων Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Το όραμά του ήταν να δημιουργήσει πρώτα μια δεμένη οικογένεια η οποία στη συνέχεια θα κατέθετε τα διαπιστευτήριά της στο παρκέ. Και αυτό ακριβώς έχει καταφέρει. Για να γίνει αυτό χρειάστηκαν γενναίες αποφάσεις όμως το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από αυτό που οραματιζόταν.

Η συγκίνηση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, η χαρά του Γιώργου Σκινδήλια και η περηφάνεια του Γιώργου Μπαρτζώκα τη στιγμή που ο Χρήστος Μπαφές σηκώνει το τρόπαιο

Δείτε μόνο τα πρόσωπα της συγκεκριμένης φωτογραφίας. Είναι η στιγμή που ο Χρήστος Μπαφές έχει παραλάβει το τρόπαιο από τον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου και πνίγεται στην αγκαλιά του Γιώργου Αγγελόπουλου. Παρατηρείστε τη συγκίνηση του έτερου προέδρου, Παναγιώτη Αγγελόπουλου και τη χαρά του επί χρόνια συνεργάτη τους, Γιώργου Σκινδήλια.

Δείτε το πόσο ευτυχισμένος αισθάνεται ο Σάσα Βεζένκοβ που έμεινε για τουλάχιστον μια ακόμη χρονιά στην ομάδα που τον έκανε έναν από τους κορυφαίους φόργουορντ της Euroleague με σκοπό να την βοηθήσει να κατακτήσει ακόμα περισσότερους τίτλους. Δίπλα του ο φετινός του δίδυμος, Άλεκ Πίτερς καταλαβαίνει το μεγαλείο του συλλόγου που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του.

Και τέλος, δείτε την περηφάνεια του αρχιτέκτονα αυτής της ΟΜΑΔΑΣ. Τον άνθρωπο που έχει δημιουργήσει ένα σύνολο με δεσμά τόσο σφιχτά που κανένας δεν μπορεί να διασπάσει. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ένας πετυχημένος αρχιτέκτονας. Κι ένας πετυχημένος αρχιτέκτονας γνωρίζει πως μια σπουδαία δημιουργία πρέπει να ξεκινά από γερά θεμέλια. Και τα θεμέλια της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι τόσο γερά που αντέχουν πολλά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News