ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: ΗΠΑ-Ισπανία και Γαλλία-Ιταλία στα προημιτελικά!

Η πεμπτουσία του Ολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ, ήτοι τα νοκ άουτ παιχνίδια, ξεκινούν την ερχόμενη Τρίτη (03/08) με τη φάση των προημιτελικών. ΗΠΑ – Ισπανία και Γαλλία – Ιταλία τα ματς που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ μπαίνει στην τελική του ευθεία, μετά και την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων. Η ώρα των… αποδείξεων έφτασε για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του τουρνουά, καθώς από την Τρίτη (03/08) ρίχνονται στη μάχη των νοκ άουτ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης.

Την Κυριακή (01/08) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των προημιτελικών, από την οποία προέκυψε ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα στη Γαλλία και την Ιταλία και ένα ματς για… γερά νεύρα ανάμεσα στις δύο κορυφαίες εθνικές ομάδες του πλανήτη τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια, ΗΠΑ και Ισπανία. Στα υπόλοιπα δύο ζευγάρια, οι Σλοβενία και Αυστραλία δυνητικά θα είναι τα φαβορί απέναντι σε Γερμανία και Αργεντινή αντίστοιχα.

Οι δύο νικητές των ζευγαριών Ιταλία – Γαλλία και Σλοβενία – Γερμανία θα διασταυρωθούν μεταξύ τους στον πρώτο ημιτελικό της ερχόμενης Πέμπτης (05/08), ενώ, αντίστοιχα, οι νικητές των ζευγαριών Ισπανία – ΗΠΑ και Αυστραλία – Αργεντινή θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στον έτερο ημιτελικό αγώνα της ίδιας ημέρας για μία θέση στο μεγάλο τελικό του προσεχούς Σαββάτου (07/08).

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Τρίτη (03/08)

04:00 Σλοβενία – Γερμανία

07:40 Ισπανία – ΗΠΑ

11:20 Ιταλία – Γαλλία

15:00 Αυστραλία – Αργεντινή

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News