Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει διαμαρτυρία στην Ευρωλίγκα για την απαράδεκτη διαιτησία!

EUROKINISSI

Οι ρέφερι ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές του αγώνα. Οι Πέρεζ, Ρότσα, Ράτσις τα έκαναν… θάλασσα και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να λάβει τα μέτρα του.

Ο Παναθηναϊκός έχασε 91-89 από την Παρτιζάν, αλλά ο κόσμος δεν άντεξε άλλο τα τόσα απαράδεκτα σφυρίγματα από την τριάδα των ρέφερι που έκαναν τα πάντα για να δώσουν τη χαριστική βολή στους «πράσινους».

Οι «πράσινοι» δεν θα το βάλουν κάτω. Πραγματικά «βράζουν» για τις αποφάσεις τους και το τρίτο ημίχρονο του αγώνα ήταν γεμάτο έντονα παράπονα. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, εξέφρασε τη θέση της διοίκησης για τη διαιτησία και ανέφερε στη κάμερα της Nova.

«Όσοι είδαν το παιχνίδι σήμερα έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, το είδαμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέμε. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι μπορεί μέσα στα όρια της νομιμότητας για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση η οποία δυστυχώς μας ακολουθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όμως νομίζω ότι σήμερα όλοι είδαμε τι έγινε».

«Επαναλαμβάνω ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό από αύριο το πρωί, από σήμερα το βράδυ για να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση. Ο κόσμος είναι εξοργισμένος, το είδατε από μόνοι σας. Και ο κυριότερο είναι ότι θα μείνουμε ενωμένοι για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση».

Κατά συνέπεια ο Παναθηναϊκός θα προβεί από το πρωί της Παρασκευής σε επίσημη διαμαρτυρία στην Ευρωλίγκα για την απαράδεκτη διαιτησία του αγώνα. Με στόχο να υπάρχει δικαιοσύνη στα παιχνίδια του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News