Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αυτά του φταίνε – Ξέσπασμα για διαιτησία, προπονητή και… Λάσο

EUROKINISSI

Όλες οι απαντήσεις που έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω social media για τον Παναθηναϊκό του σήμερα και του αύριο – Η απόλυτη στήριξη στον Ράντονιτς και η δικαιολογημένη οργή για τη διαιτησία του αγώνα με την Παρτιζάν!

Ο Παναθηναϊκός είχε έντονα παράπονα από την απαράδεκτη διαιτησία στο παιχνίδι με την Παρτιζάν και τοποθετήθηκε και επίσημα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, από την πλευρά του, τοποθετήθηκε για όλα τα ζητήματα της ομάδας και ήταν ξεκάθαρος για όλα δίνοντας απαντήσεις μέσω των social media.

«Προφανώς και δεν παίξαμε καλά. Προφανώς και δεν θα έπρεπε να κυνηγάμε 20π. από το 1ο δεκάλεπτο. Προφανώς δεν έχουν βρεθεί οι αυτοματισμοί και θα έπρεπε να παίζουμε καλύτερα ήδη. Αυτό όμως δηλαδή τι κάνει; Κάνει τα πράγματα να είναι ότι δεν πρέπει να κερδίζουμε εμείς αν δεν παίξουμε στο 100%;».

«Δεν πρέπει ο Παναθηναϊκός να μπορεί να προχωράει αν δεν έχει 40 και 50 εκατομμύρια μπάτζετ; Δεν πρέπει ο Παναθηναϊκός να προχωράει αν δεν έχει τον καλύτερο προπονητή και το καλύτερο ρόστερ του κόσμου; Δεν το καταλαβαίνω αυτό».

«Στο μηδέν φτάσαμε πέρυσι και πρόπερσι, προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε. Μια ομάδα πώς χτίζεται; Χτίζεται μέσα από υπομονή και μέσα από νίκες. Αν, λοιπόν, σε κλέβουν και δεν μπορείς να έχεις τη ψυχολογία μιας νίκης, παίζοντας ακόμα και άσχημα ή χτίζοντας, τότε τι; Να κοιτάμε τα δικά μας… Προφανώς και η ομάδα θέλει βελτίωση, προφανώς και θέλει χτίσιμο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο».

«Δεν πρέπει ο Παναθηναϊκός να μπορεί να προχωράει αν δεν έχει 40 και 50 εκατομμύρια μπάτζετ;»

«Και κάτι ακόμα. Ο προπονητής μας δηλαδή ήταν καλός για να πάρει το πρωτάθλημα Γιουγκοσλαβίας πέρυσι. Τώρα δεν κάνει… Γιατί μέσα σε 1,5 μήνα χωρίς προετοιμασία δεν έχει καταφέρει να φτιάξει ομάδα που να κερδίζει τα πάντα».

«Επίσης, Λάσο… Μα προφανώς και είναι τεράστιος προπονητής. Αλλά να ρωτήσω κάτι; Έχει δοκιμαστεί ποτέ σε μπάτζετ κάτω των 30-40-50 εκατομμυρίων που έχει η Ρεάλ; Δεν ξέρω… Πώς βγάζετε τα συμπεράσματα ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τον Παναθηναϊκό; Για εμένα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τον Παναθηναϊκό. Για εμένα είναι ο Ράντονιτς η καλύτερη επιλογή».

«Για εμένα είναι ο Ράντονιτς η καλύτερη επιλογή».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News