Παναθηναϊκός: «Πονοκέφαλος» με Νέιτ Γουόλτερς!

EUROKINISSI
Ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα. Ο Νέιτ Γουόλτερς χτύπησε στα μέσα της δεύτερης περιόδου με τον Απόλλωνα καθώς γύρισε το δεξί του πόδι. Δείτε το video.
Ο Παναθηναϊκός είχε ένα απρόοπτο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα για την 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο Νέιτ Γουόλτερς χτύπησε το δεξί του πόδι και πήγε αμέσως στον πάγκο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού είδε να γυρίζει το δεξί του πόδι και έτσι αποσύρθηκε αμέσως και φυσικά του τοποθετήθηκε αμέσως πάγος. Το λογικό είναι ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί ξανά στο παιχνίδι και ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και φυσικά υπάρχει ήδη αγωνία στην ομάδα για την κατάστασή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
