Παναθηναϊκός: Μέρος του προγράμματος ο Γουόλτερς, κανονικά ο Μποχωρίδης

EUROKINISSI
Ο Νέιτ Γουόλτερς ανέβασε στροφές στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και αύξησε τις πιθανότητες για να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως και ο Λευτέρης Μποχωρίδης.
Ο Νέιτ Γουόλτερς είχε χτυπήσει στο ματς με τον Απόλλωνα με αποτέλεσμα να «παγώσουν» άπαντες στον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (30/12, 21.00). Ο Αμερικανός γκαρντ είχε υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού, αλλά δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό.
Το ευχάριστο για τον Ντέγιαν Ράντονιτς ήρθε στην προπόνηση της Τετάρτης (28/12). Ο Νέιτ Γουόλτερς έκανε μέρος του προγράμματος και φυσικά αύξησε τις πιθανότητες για να δώσει το παρών στη μάχη με τον Ολυμπιακό. Αλλωστε ο Παναθηναϊκός είναι άλλη… ομάδα με την παρουσία του Αμερικανού γκαρντ.
Επίσης, κανονικά προπονήθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης (διάστρεμμα) και έτσι ο Ελληνας γκαρντ τέθηκε στη διάθεση του Μαυροβούνιου κόουτς για το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
