Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Γουόλτερς - Αγώνας δρόμου για τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός ζει τη δική του αγωνία μια και ο Νέιτ Γουόλτερς υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και θα… τρέξει για να δώσει το παρών με τον Ολυμπιακό.
Η εύκολη επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα δεν ήταν τόσο ευχάριστη, όσο θα ήθελαν στην ομάδα. Αυτό διότι τραυματίστηκε ο Νέιτ Γουόλτερς. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ χτύπησε κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου στο ματς με τους Πατρινούς και αποσύρθηκε αμέσως στον πάγκο όπου και του τοποθετήθηκε πάγος.
Ο Νέιτ Γουόλτερς υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού (στην Κωνσταντινούπολη είχε χτυπήσει στο αριστερό). Αυτή ήταν η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου. Φυσικά αυτό σήμανε… συναγερμό στον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (30/12, 21.00).
Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ είναι φυσικά σημαντικό στέλεχος για τον Παναθηναϊκό και θα κάνει αγώνα δρόμου για να δώσει το παρών με τον Ολυμπιακό. Θα αρχίσει από την Τρίτη (27/12) τη δουλειά, όταν και θα ξεκαθαριστεί περισσότερο το… τοπίο. Με στόχο να είναι έτοιμος για το ντέρμπι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
