Παναθηναϊκός: Απόλυτη στήριξη σε Ράντονιτς, ελεύθερο μπάτζετ για αλλαγές!

EUROKINISSI

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Του δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και το ελεύθερο για νέες αλλαγές.

Η τρίωρη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Ντέγιαν Ράντονιτς έβγαλε ειδήσεις. Είχε εξελίξεις. Πρώτα από όλα, δόθηκε απόλυτη στήριξη στον Μαυροβούνιο κόουτς ο οποίος θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Στη συνάντηση που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών, ο Μαυροβούνιος κόουτς έδωσε εξηγήσεις για την κάκιστη εικόνα της ομάδας με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πείθεται πως το μοντέλο Τεχνικός Διευθυντής – Προπονητής δεν δουλεύει και πρέπει να αλλάξει. Κάτι το οποίο αποφασίστηκε. Ετσι ο Αργύρης Πεδουλάκης (αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα) δεν θα έχει πλέον το πόστο του τεχνικού διευθυντή και θα αναλάβει τις ακαδημίες της ομάδας.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς λοιπόν θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα και θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου δράση. Θα έχει το ελεύθερο στο μπάτζετ για να προβεί άμεσα σε αλλαγές ακόμα και με την προοπτική της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Φυσικά οι ευθύνες των παικτών είναι τεράστιες και για αυτό τον λόγο έχει δοθεί το ελεύθερο στον Ντέγιαν Ράντονιτς να προβεί άμεσα σε αλλαγές παικτών που θεωρεί πως δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά και σε ενισχύσεις.

Απόλυτη στήριξη Ράντονιτς που σημαίνει το εξής.

1)Ελεύθερο μπάτζετ για αλλαγές
2)Ό,τι αλλαγές θέλει στο υπάρχον δυναμικό αθλητικό και ΜΗ
3)Σχεδιασμός και βάσεις από τώρα για την επόμενη σεζόν
Ο Πεδουλάκης αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τις ακαδημίες και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News