Ενές Καντέρ: Δημοσιοποίησε τις σοκαριστικές απειλές που δέχεται μετά την επικήρυξή του από την Τουρκία

Ο Ενές Καντέρ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται μετά την επικήρυξή του από την τουρκική κυβέρνηση, με το περιεχόμενό τους να είναι σοκαριστικό.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (13/1),ο Ενές Καντέρ έχει κηρυχθεί καταζητούμενος τρομοκράτης στην Τουρκία, με την κυβέρνηση να τον επικηρύσσει έναντι 530 χιλιάδων δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του free agent στο ΝΒΑ.

Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας, που έχει πολιτογραφηθεί Αμερικανός και είναι μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ, χωρίς να μπορεί να επισκεφτεί την πατρίδα του, σχολίασε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media: «Δεν το πιστεύω ότι φτάσαμε στο σημείο που θέλουν να με σκοτώσουν.

Αν σκοτωθώ στο μέλλον, το καθεστώς του Ερντογάν θα είναι υπεύθυνο. Γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν, το ΝΑΤΟ και οι δυτικοί ηγέτες σιωπούν και ακόμα προσπαθούν να έχουν διπλωματία με αυτές τις δικτατορίες;»

Την Κυριακή 15/1 ο Ενές Καντέρ δημοσιοποίησε το περιεχόμενο των απειλητικών μηνυμάτων που δέχεται μετά τα τελευταία γεγονότα, τα οποία προκαλούν σοκ.

«Πουτ…ας γιε χωρίς πατρίδα. Θα σου κόψουμε το κεφάλι και θα ταΐσουμε τα σκυλιά. Προδότη χωρίς τιμή» αναφέρει ένα από αυτά, με έναν άλλο Τούρκο να του γράφει: «Προσέλαβα πληρωμένο δολοφόνο για να σε σκοτώσει. Σύντομα θα στο αποδείξω” και έναν άλλο να προσθέτει: «Πουτ…ας γιε, θα είσαι νεκρός σε 8 μήνες. Σύντομα».

«Να με αποκαλέσεις σκ…α αν δεν σε πυροβολήσω την στιγμή που θα σε δω στις ΗΠΑ» και «Πουτ…ας γιε δεν θα καταφέρεις ποτέ να φύγεις από τις ΗΠΑ για να πας σε άλλες χώρες, επειδή θα σε περιμένουμε και θα σε πυροβολήσουμε στο κεφάλι. Ελπίζω να αξίζω αυτή την αποστολή», του έγραψαν ακόμα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News