Παναθηναϊκός: Τελειώνει το «μαρτύριο» Ράντονιτς με θυελλώδες διαζύγιο!

EUROKINISSI

Οριστική απόφαση του Παναθηναϊκού για διαζύγιο με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να ζητά όλα τα χρήματα του κλειστού διετούς συμβολαίου που έχει υπογράψει για να αποχωρήσει από τους «πράσινους»!

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς πήγαινε τον Παναθηναϊκό από αποτυχία σε αποτυχία. Δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση για τον Μαυροβούνιο κόουτς που δεν κατάφερε να κάνει τίποτα σωστό στην ομάδα. Δεν έδειξε την παραμικρή βελτίωση. Ετσι αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει και νωρίτερα.

Η ήττα – αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με το κακό αγωνιστικό πρόσωπο έφεραν τον Μαυροβούνιο στην πόρτα της εξόδου. Βέβαια το κλειστό διετές συμβόλαιο χωρίς out παραμένει ένα μεγάλο «αγκάθι». Ο Ράντονιτς αξιώνει μπροστά όλα τα χρήματα του συμβολαίου του και για τη νέα σεζόν τα οποία ανέρχονται στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ περίπου στο σύνολο.

Ο Παναθηναϊκός τον στήριξε, του προσέφερε παίκτες του προσφέρει όλο το υπόλοιπο του φετινού συμβολαίου του, αλλά και ένα μέρος των χρημάτων ως αποζημίωση για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Όμως παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός τον στήριξε μέχρι κεραίας, ο Ράντονιτς αξιώνει όλο το ποσό της διετίας. Οπότε οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσει.

Τα 14εκ. ευρώ(!) που πάνε… χαμένα εξαιτίας του Ράντονιτς!

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν όχι μόνο στήριξε τον Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Βασικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που τον στήριξε έμπρακτα. Ο Παναθηναϊκός έκανε διορθωτικές κινήσεις μεσούσης της σεζόν. Πήρε τον Πονίτα, έπειτα τον Μπέικον και μετά απέκτησε και τους Τόμας-Αγραβάνη.

Το φοβερό είναι ότι το μπάτζετ του Παναθηναϊκού έφτασε τα 14εκ. ευρώ(!) φέτος μαζί με την εφορία. Ένα ποσό το οποίο είναι τεράστιο. Παρ’ όλα αυτά ο Ντέγιαν Ράντονιτς έβαλε το χεράκι του ώστε αυτό το υπέρογκο ποσό (για τα ελληνικά δεδομένα) να πάει… χαμένο, στη παρούσα φάση. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News