Παναθηναϊκός: Ώρα να αλλάξει το… τσιπάκι για τα πρώτα χαμόγελα!

EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θα ανταμώσει με την Αρμάνι στην μετά Ράντονιτς – εποχή (21.30, NSPRIME) και θέλει να κάνει ένα μικρό βήμα μπροστά για να χαμογελάσει.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την ηρεμία του, ψάχνει μια σταθερή γραμμή, ψάχνει ένα χαμόγελο, κάτι που θα του δώσει το πάτημα για να μπορέσει να πάρει μπρος και να έχει μια καλύτερη συνέχεια μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποτελεί παρελθόν και ο Χρήστος Σερέλης θέλει να βάλει το δικό του λιθαράκι.

Ο Ελληνας κόουτς είναι προσωρινός αντικαταστάτης του Ντέγιαν Ράντονιτς και θα είναι αυτός που καλείται να προετοιμάσει το έδαφος για τον διάδοχο στην τεχνική ηγεσία των «πράσινων». «Η αλήθεια είναι ότι για να βρεθώ στον Παναθηναϊκό αυτή την εποχή κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά το μόνο που μας μένει είναι να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε για την ομάδα» είπε ενόψει του αποψινού αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Κάτι πολύ λογικό. Προφανώς και δεν γίνονται «μαγικά» από τη μια στιγμή στην άλλη. Οι παθογένειες παραμένουν στην εικόνα του Παναθηναϊκού σε επίθεση και σε άμυνα όταν αναφερόμαστε για ένα αδούλευτο σύνολο στο οποίο φέρει τεράστια ευθύνη ο Ράντονιτς. Τι μπορούμε να δούμε από τους «πράσινους»;

Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι με την Αρμάνι δεν μπορεί να αποτελέσει ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα. Διότι υπάρχουν ένα σωρό απουσίες. Μόλις 10 παίκτες με το ζόρι θα έχει ο Ελληνας κόουτς. Το νούμερο ένα στοιχείο που μπορούμε να δούμε είναι το πνευματικό κομμάτι. Παίκτες και Ράντονιτς δεν είχαν επικοινωνία μεταξύ τους. Υπήρχε ένα τεράστιο… χάσμα και καθόλου έμπνευση.

Πάντα μετά από μια αλλαγή προπονητή έστω και αν μεσολαβούν ελάχιστα 24ώρα, η ψυχολογία είναι διαφορετική. Αυτή η εξέλιξη μπορεί να τονώσει πνευματικά τους παίκτες. Να καταλάβουν επίσης πως και αυτοί δεν είναι άμοιροι των ευθυνών τους. Το… μπαλάκι έχει περάσει και σε αυτούς ενώ γνωρίζουν καλά πως ο κόουτς Σερέλης θα είναι προσωρινός ως χεντ κόουτς. Κατά συνέπεια θέλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους στο μέτρο του δυνατού περιμένοντας και τον ξένο κόουτς που θα έρθει.

Πάντα μετά από μια αλλαγή προπονητή έστω και αν μεσολαβούν ελάχιστα 24ώρα, η ψυχολογία είναι διαφορετική. Αυτή η εξέλιξη μπορεί να τονώσει πνευματικά τους παίκτες

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News