Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Άγριες αποδοκιμασίες για Ντόρσεϊ

EUROKINISSI
Σε αντίθεση με ότι συνέβη στο πρώτο παιχνίδι, οι φίλοι του Ολυμπιακού αποδοκίμασαν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ κατά την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε τα πάντα ώστε να τον αποδοκιμάσει ο κόσμος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και εν τέλει το κατάφερε, χάρη στις σπουδαίες εμφανίσεις του στην Τουρκία.
Οι φίλοι του Ολυμπιακού τον αποδοκίμασαν στον απόλυτο βαθμό κατά την είσοδό του στο παρκέ για το καθιερωμένο ζέσταμα των ομάδων, τραγουδώντας μάλιστα και τα γνωστά… γαλλικά τους.
Μένει να φανεί πως θα αντιδράσει ο ομογενής γκαρντ της Φενέρμπαχτσε όντας πλέον ο «bad guy» που όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά του αρέσει ιδιαίτερα σα ρόλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μιχάλης Μπούσης σε παίκτες: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να νικήσετε την ΑΕΚ»
- ΑΕΚ: Η Λέφσκι Σόφιας στον δρόμο της στα πλέι οφ - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
- Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε τον Γιαννακόπουλο για τον Γιόκιτς: «Στα 30 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά τέτοια προσφορά»
- Γιαννακόπουλος: «Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει μεγαλύτερο π@@ς από εσένα, οπότε πρόσεχε»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Η θέση των «πράσινων» για την περίπτωση Ιβάν Μαρτίν
