Γιαννούλης Λαρεντζάκης: «Με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ακόμα περισσότερο κόσμο την Κυριακή»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο sportday.gr για τη μεγάλη ανατροπή του Ολυμπιακού αλλά και τον μεγάλο τελικό ενώ απεύθυνε κάλεσμα σε ακόμα περισσότερους Έλληνες ενόψει Κυριακής!

Ο εκ των game changer του Ολυμπιακού και σίγουρα ένας από τους πιο υποστηρικτικούς από τον πάγκο της ομάδας και εκείνος που με ένα μαγικό τρίποντο σφράγισε το 27-2 της τρίτης περιόδου κόντρα στη Μονακό. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε αποκλειστικά στο sportday.gr για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό.

Αρχικά σου την έχουν κάνει όλη αυτή την ερώτηση…

Τί είπε ο κόουτς στα αποδυτήρια!

Εγώ άλλο θέλω να σε ρωτήσω. Βγήκε μπροστά κάποιος από τους παίκτες;

Ο Παπανικολάου μας είπε ότι πρέπει να ηρεμήσουμε. Πάνω κάτω όλοι είπαν κάτι ώστε να ηρεμήσουμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ που αποδίδει όλη τη χρονιά.

Η περσινή εμπειρία έπαιξε ρόλο στο να είστε πιο έτοιμοι ώστε να επιστρέψετε;

Σίγουρα έπαιξε ρόλο αλλά δεν παύει όταν παίζεις παιχνίδια νοκ άουτ σε αυτό το επίπεδο να υπάρχει λίγο άγχος και λίγη πίεση. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι στο ημίχρονο καθαρίσαμε το μυαλό μας, ο κόουτς μας μίλησε πολύ σωστά και βάλαμε το δικό μας ρυθμό και ένταση που θέλαμε στην άμυνα και γύρισε το αποτέλεσμα.

Ζώντας αυτή την τρίτη περίοδο από τον πάγκο και όντας από τους πιο… ενεργούς εκτός τεσσάρων γραμμών. Πώς ήταν το κλίμα στο πρώτο ημίχρονο και στην τρίτη περίοδο;

Θεωρώ ότι ο πάγκος δεν άλλαξε. Πάντα πανηγυρίζουμε, πάντα πιστεύουμε, πάντα φωνάζουμε αλλά σίγουρα λίγο περισσότερο όταν κάναμε αυτή την ανατροπή. Κρατάμε τη νίκη και περιμένουμε την Κυριακή.

Αυτή η τρίτη περίοδος που φαινόσασταν ασταμάτητοι σας έδωσε παραπάνω αυτοπεποίθηση για τον τελικό;

Σίγουρα. Ξέρουμε τί ομάδα είμαστε, γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας οπότε πιστεύουμε στον εαυτό μας, πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και πάμε την Κυριακή με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιο έτοιμοι για να πάρουμε το παιχνίδι.

Προφανώς όποιος και να έρθει θα είστε έτοιμοι. Πιστεύεις όμως πως κάποια ομάδα σας ταιριάζει περισσότερο;

Δεν το έχουμε σκεφτεί. Κοιτούσαμε αποκλειστικά το πρώτο ματς και τώρα θα μιλήσουμε λίγο στα αποδυτήρια και από το βράδυ κιόλας θα αφοσιωθούμε στον τελικό.

Όσον αφορά τη μάχη της κερκίδας…

Ποια μάχη; Καμία μάχη!

Προφανώς. Απλώς λέω πως οι ουδέτεροι υποστήριζαν περισσότερο τη Μονακό ίσως λόγω Μοτιεγιούνας αλλά το ίδιο αναμένεται να συμβεί ίσως και την Κυριακή.

Δεν μας απασχολεί καθόλου. Οι δικοί μας είναι εδώ, πιστεύω την Κυριακή θα έρθουν ακόμα περισσότεροι. Πάλι έκαναν το γήπεδο δικό τους οπότε θέλουμε την ίδια ενέργεια, τον ίδιο παλμό ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την Κυριακή!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News