Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα

Το φύλλο αγώνα του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού “καίει” τους “πράσινους”. Όσα αναφέρουν οι διαιτητές της αναμέτρησης, είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικά για τους “πράσινους”.

Οι διαιτητές αναφέρουν τα γιαούρτια στον πάγκο του Ολυμπιακού, την επίθεση που δέχθηκε ο Χρήστος Μπαφές στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τον προπηλακισμό του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Όπως γράφει το φύλλο αγώνα:

«Κατά την είσοδο του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας κ. Μπαρτζώκα στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, οπαδός της Α’ ομάδας τον πλησίασε και τον προπηλάκισε λεκτικά. Δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, 6 λεπτά πριν το τέλος και 17 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς, οπαδοί της Α ομάδας άναψαν καπνογόνα στο χώρο των κερκίδων που παρήγαγαν καπνό και λάμψη και πέταξαν νερά στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας», αναφέρουν αρχικά οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα.

Και συνεχίζουν: «Πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί της Α ομάδας πέταξαν γιαούρτι στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Μετά τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση της ομάδας Β’ από τον αγωνιστικό χώρο, οπαδοί της Α΄ ομάδας απώθησαν και εξύβρισαν τον έφορο της Β ομάδας, Χρήστο Μπαφέ. Στο 5:59’’ πριν τη λήξη του αγώνα οπαδοί της Α ομάδας έβριζαν εν χορώ “Μπαρτζώκα, μπ…, πουτ… γιε”. Έγινε πρώτη προειδοποίηση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις καπνογόνων και ρίψεις νερού έγιναν προειδοποιήσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News