Παναθηναϊκός: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ
Χωρίς παρουσία κόσμου θα παίξει το πρώτο εντός έδρας ματς της νέας σεζόν ο μπασκετικός Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με ποινή μίας αγωνιστικής από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.
Τα έκτροπα που σημειώθηκαν στον δεύτερο τελικό της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, είχαν ως αποτέλεσμα την τιμωρία των «πρασίνων».
Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στο «τριφύλλι», αλλά όπως και στην περίπτωση του Ολυμπιακού, η ποινή δεν ισχύει για το αμέσως επόμενο παιχνίδι (δηλαδή το τέταρτο παιχνίδι των τελικών, την Πέμπτη 15/6), αλλά για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Επιπλέον στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι ο πέμπτος τελικός (αν χρειαστεί) θα γίνει χωρίς παρουσία φιλάθλων στο Σ.Ε.Φ.
TAGS
# Stoiximan Basket League
# Αθλητικός Δικαστής
# Επεισόδια
# Μπάσκετ
# Ολυμπιακός
# Παναθηναϊκός
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
