Παναθηναϊκός: Χωρίς κόσμο η πρώτη προπόνηση της ομάδας μπάσκετ λόγω... Μπράγκα!

EUROKINISSI
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέτασε το ενδεχόμενο να υποδεχθεί φιλάθλους στην πρώτη προπόνηση της σεζόν όμως η αστυνομία εξέδωσε «απαγορευτικό».
Η αστυνομία φρέναρε τα σχέδια των ανθρώπων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για παρουσία κόσμου στην πρώτη προπόνηση. Οι πράσινοι ενημέρωσαν τις αρχές για το αίτημά τους και η απάντηση που έλαβαν από την ΕΛ.ΑΣ ήταν πως δεν είναι δυνατόν να εγγυηθεί την ασφάλεια του κόσμου.
Η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Εργκίν Αταμάν έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (29/8, 19:30) στο ΟΑΚΑ . Την ίδια μέρα, λίγη ώρα αργότερα έχει οριστεί η δεύτερη αναμέτρηση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού με την Μπράγκα για τα πλέι οφ του Champions League.
Οι «πράσινοι» είχαν στόχο να συνδυάσουν τα δυο γεγονότα όμως η αστυνομία είναι αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αποθέωση για Μαρινάκη: «Ένα τέτοιο έργο πραγματοποιείται για πρώτη φορά με τη γενναιοδωρία του Έλληνα ευεργέτη»
- Ολυμπιακός: Η αξιολόγηση του σχεδιασμού λίγο πριν την πρώτη συγκέντρωση
- Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Μεντιλίμπαρ εισηγήθηκε την παραμονή του Ντάνι Γκαρθία
- Νέο «χαστούκι» της ΕΕΑ σε Λιόλιο και Προμηθέα
- Ξέσπασμα Ταρέμι: «Δεν μας θέλουν στα νοκ άουτ...»
