Εθνική μπάσκετ: Ο Λιόλιος απάντησε για το προολυμπιακό χωρίς να απαντήσει

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Στο πώς θα διαχειριστεί η ΕΟΚ το φλέγον θέμα του προολυμπιακού τουρνουά δεν υπάρχει ακόμη ξεκάθαρη απάντηση. Ο Βαγγέλης Λιόλιος πάντως υποσχέθηκε ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η Εθνική να εξαντλήσει τις πιθανότητες παρουσίας της Εθνικής στο Παρίσι.

Ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε ότι η ΕΟΚ θα διεκδικήσει τη διοργάνωση προολυμπιακού τουρνουά στον δρόμο για το Παρίσι ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στο Μαυροβούνιο, ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας έκανε τον απολογισμό της Εθνικής στο Mundobasket και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ζήτημα, προτιμώντας να μην σηκώσει άλλο το θέμα και κρατώντας χαμηλούς τόνους.

“Είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα, δεν είναι εύκολο, να το ξεκαθαρίσουμε. Γιατί απαιτούνται πολλά πράγματα. Απαιτούνται τα χρήματα που χρειάζονται, τις προϋποθέσεις του πώς θα είναι η ομάδα και απαιτούν και τα δεδομένα, γιατί ό,τι λέμε πρέπει να το κάνουμε πράξη.

Δεν μπορούμε να λέμε κάτι στον αέρα χωρίς να το έχουμε μετρήσει. Θα μετρηθούν όλα. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο ώστε η ομάδα να μπορέσει να διεκδικήσει με τις μεγαλύτερες πιθανότητες και δυνατότητες να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό είναι υποχρέωσή μας και αυτό θα πράξουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News